naše usluge

Servis viličara

Redovita briga i servisiranje viličara ključni su za održavanje vaših viličara u funkciji i dugoročne dobre performanse.

Viličari d.o.o. raspolažu dobro organiziranim servisom viličara i osobljem osposobljenim za rad u radioni i na terenu. Specijalizirani smo za popravak, održavanje i servisiranje viličara svih marki i modela, s fokusom na kvalitetu, brzinu i pouzdanost.

Iza našeg osoblja ostaje korektan i na vrijeme obavljen posao, te smo upravo po tome prepoznatljivi. U servisu brinemo da dobijete svu potrebnu pažnju uz najmoderniju servisnu i dijagnostičku opremu, te sve potrebne rezervne dijelove.

Na raspolaganju Vam je naše stručno i ljubazno osoblje koje se stalno usavršava u obavljanju svih radnji, od prodaje do održavanja, te pružanju najboljih savjeta i usluga.

Održavamo i popravljamo kvarove svih marki viličara što uključuje:

  • Redoviti servisi i održavanje viličara (pružamo preventivne preglede i servisiranje kako bi vaš viličar bio uvijek spreman za rad)
  • Full service održavanje
  • Popravak viličara (mehanika, hidraulika, elektrika, elektronika)
  • Brza dijagnostika kvarova (precizno dijagnosticiramo problem uz pomoć najmodernije dijagnostičke opreme)
  • Zamjena dijelova (visokokvalitetni zamjenski dijelovi kako bi produžili vijek trajanja vaših viličara)
  • Hitne intervencije / intervencije na terenu

Ne dozvolite da kvarovi i neodržavana oprema usporavaju vaše poslovanje! Kontaktirajte nas i uvjerite se zašto smo najbolji izbor za servis vaših viličara.

Molimo Vas da ispunite sve potrebne podatke.

Dogovori sastanak

Trebate više informacijama o viličarima? Naš prodajni tim vrlo će vam rado pomoći u odabiru novog ili rabljenog viličara za najam ili prodaju.